Livrarea Coroanelor si Aranjamentelor Florale Funerare

Livrare rapida in Bucuresti si Ilfov

Toate produsele afisate pe CoroanesiJerbe.ro, sunt livrate GRATUIT prin flota noastra proprie. Livrarile de Coroane sunt efectuate in intervalele orare selectate si la data selectata in formularul de comanda.

Livrarile de coroane funerare si aranjamente florale funerare se fac in cele mai bune conditii.

 Mentionam ca prioritatea noastra este sa livram comenzile intr-un timp cat mai scurt, insa pentru a putea oferi calitatea si prospetimea maxima a florilor sunt necesare cateva ore pentru procesarea comenzilor.

 Daca intervin situatii neprevazute in procesarea/livrarea comenzii dumneavoastra, colegii nostri va vor contacta pentru remedierea situatiei.

 Daca se doreste livrarea coroanelor funerare si aranjamentelor florale in alte intervale orare decat cele regasite in formularul de comanda este necesara o confirmare telefonica din partea colegilor de la suport clienti.

 In perioadele aglomerate pentru florarii (sarbatori mari) este recomandat sa ne contactati telefonic pentru confirmarea comenzilor.

 Ne straduim sa oferim servicii la standarde cat mai ridicate de aceea recomandam completarea tuturor campurilor din formularul de comanda cu date cat mai exacte pentru a nu aparea dificultati in preocesarea sau livrarea comenzilor.

Livram coroane si in afara orelor de program

 Daca orele la care doriti livrarea sunt in afara programului avem rugamintea sa ne contactati telefonic pentru a confirma/infirma posibilitatea livrarii la orele respective.

Cel mai scurt timp pentru Livrarea Coroanelor si aranjamentelor funerare este de aproximativ 2-5 ore (in timpul programului de lucru) de la confirmarea platii comenzii.

Recomandam ca dupa plasarea comenzii sa ne contactati telefonic pentru a verifica impreuna acuratetea datelor si timpii de livrare.

Oferim flexibilitate insa pentru acest lucru este necesar sa fim contactati telefonic pentru siguranta dumneavoastra.

Programul de lucru in atelier este :

L-V : 10:00-18:00

Sambata : 10:00-16:00

Duminica : inchis

Programul de livrari se regaseste in formularul de comanda.