CoroanesiJerbe.ro realizeaza si livreaza coroane funerare in Bucuresti si Ilfov, preluam comenzi online non-stop de coroane funerare. Livram si depunem la capela rapid in Bucuresti si Ilfov coroane funerare.

 CoroanesiJerbe.ro promite cele mai frumoase si proaspete aranjamente florale funerare si coroane funerare, in echipa noastra se regasesc floristi cu o vasta experienta in acest domeniu, stim sa tratam fiecare comanda in parte cu atentia cuvenita si realizam ca momentele in care sunt cautate astfel de aranjamente florale sunt unele extrem de dificile si grele.

Echipa noastra este pregatita sa ofere toata asistenta necesara in alegerea coroanei funerare perfecte pentru ca omagiul dumneavoastra sa fie unul perfect.

Toate produsele prezente pe site-ul nostru sunt create de catre colegii nostri special pentru a multumi si cele mai exigente preferinte.

In oferta noastra puteti regasi de la banalele jerbe funerare din garoafe pana la aranjamente florale in forma de inima sau aranjamente florale pentru capacul de sicriu.

Garantam 100% prospetimea florilor deoarece aprovizionarea se face zilnic in functie de comenzile primite. Asiguram asistenta atat online (direct pe website) prin chatul nostru cat si telefonic la numarul de telefon 0775104539.

Oferim posibilitatea de a selecta data cat si intervalul orar de livrare in formularul de comanda.

Coroanele funerare, un simbol al susținerii și al speranței

Atunci când survine un deces, avem obiceiul de a oferi flori însă sub diferite forme. Florile oferite pot merge de la simplul buchet de flori la coroana funerară care se așează de obicei pe mormânt. Există numeroase modalități de a te implica în ceremonia funerară și de a susține familia îndurerată.

Care este compoziția coroanei funerare și ce reprezintă aceasta?

Coroana funerară are de obicei 90-100 de centimetri și poate fi așezată în diferite feluri, fie pe orizontală, fie pe verticală. Este, în general, decorată cu o panglică pe care este scris mesajul de condoleanțe, omagiul adus persoanei defuncte. Comandate pentru ceremonia funerară, coroanele funerare sunt considerate un simbol al eternității datorită faptului că au forma unui cerc sau a unei lacrimi, fără început, fără sfârșit. Însă, aceasta din urmă mai semnifică și evocarea paradisului și promisiunea unei vieți eterne. Culoarea unei coroane funerare se va alege în funcție de vârsta defunctului sau în funcție de legătura care vă unea. Pentru un bărbat, specialiștii recomandaă alegerea de coroane funerare în culori vii și pentru o femeie sau o persoană tânără se va opta pentru culori pastel sau pentru culori deschise. Roșul este în general rezervat partenerului de viață.

Vreau să livrez o coroană funerară

Va avea loc o ceremonie funerară însă nu poți ajunge din motive obiective? Atunci apelează la CoroanesiJerbe.ro, care se vor ocupa de această sarcină în locul tău. Indiferent de motiv, trebuie să știi că poți alege să livrezi flori de doliu la o adresă aleasă de tine. Este de ajuns să alegi compoziția florală dorită și să o trimiți în ziua înmormântării la capelă.

Coroane funerare personalizate pentru a-i arăta familiei îndurerate că o susții

Dacă o persoană apropiată ție se confruntă cu decesul unei persoane dragi și vrei să-i fii alături, alege o coroană funerară pentru a-i arăta că o susții, că ești alături de ea în aceste momente dificile.

Coroana funerară, o compozție plină de sens

O coroană funerară, după cum spuneam mai sus, este un cerc fără sfârșit, care simbolizează cercul vieții eterne, victoria vieții eterne asupra morții, eternitatea. Evocă în egală măsură inelul, alianța, un simbol divin puternic. Forma coroanei este un simbol puternic în cadrul unei înmormântări, încă din Antichitate. Vechiul Testament arată că, în epoca Bisercii primitive, coroane de flori erau depuse pe mormintele martirilor. În ziua de azi, coroanele funerare sunt prezente în cadrul funerariilor oficiale, pe mormintele soldaților sau în cadrul unor comemorări: coroana marchează astfel viața care continuă prin intermediul memoriei unui popor.

Cum să alegi coroana funerară potrivită

Dincolo de simbolica coroanei funerare, florile semnifică în egală măsură viața și fiecare floare dispune de o semnificație aparte: trandafirii reprezintă iubirea eternă, crinii simbolizează puritatea sufletului, crizantemele evocă odihna veșnică. Gerbera evocă de obicei veselia și mesaje pozitive. Alegerea florilor este importantă, alege coroana funerară în fncție de mesajul pe care vrei să-l transmiți defunctului și familiei îndurerate. Există coroane funerare în diferite mărimi. Alege o coroană funerară mai impozantă sau mai discretă în funcție de omagiul pe care vrei să-l faci pentru persoana dispărută.

           cruce criz alba.jpg