search

Coroana funerara din trandafiri albi

639,00 lei
cu TVA Livrare in 24H

Coroana funerara traditionala din 60 de trandafiri albi premium!

Continut (marime normala) :

– 60 x Trandafiri albi premium
– suport special coroana
– verdeata
– accesorii

Dimensiuni aproximative (marime normala) :

– Lungime : 110 cm

– Latime : 70-75 cm 

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Dimensiune
Cantitate

 

Plata cu cardul 100% securizata

  Livrare Rapida si Gratuita in Bucuresti si Ilfov

(Livrare in 3-4 H)

 

Produs neconform - returnam contravaloarea 100%

Coroana Funerară "Trandafiri Albi" - Eleganță în Simplitate

În momentele de pierdere și durere, este important să putem exprima compasiunea și respectul față de cei care au plecat din lumea noastră. Coroana funerară "Trandafiri Albi," disponibilă pentru livrare în București și județul Ilfov, este o alegere profundă și elegantă pentru a aduce un omagiu remarcabil celor dragi.

Simplitate și Eleganță în Alb

Această coroană funerară strălucește prin simplitatea sa. Realizată din trandafiri albi, simbolul purității și inocenței, acest aranjament floral emană o eleganță clasică. Petalele delicate și albe dispuse într-o formă rotundă sugerează eternitatea și liniștea. Albul, adesea asociat cu lumina și trecerea într-o nouă viață, oferă un omagiu potrivit pentru cei plecați.

Calitate și Atentie la Detaliu

Ne străduim să oferim numai cele mai proaspete și frumoase flori în coroana "Trandafiri Albi." Fiecare trandafir este selectat cu grijă și aranjat meticulos pentru a crea un aspect elegant și armonios. Această atenție la detalii asigură că fiecare coroană este un omagiu deosebit și respectuos.

Livrare Rapidă și Condiții Ideale

Echipa noastră dedicată de livrare asigură că coroana "Trandafiri Albi" ajunge la destinație în timp util și în stare perfectă. Suntem aici pentru a vă oferi un serviciu profesional și de încredere în acele momente dificile, pentru ca omagierea să fie demnă și fără griji.

Un Omagiu Simplu și Sincer

Coroana funerară "Trandafiri Albi" exemplifică puterea emoțională a simplității. Alegând această coroană, vă exprimați compasiunea și dragostea într-un mod sincer și elegant. Este un omagiu potrivit pentru a celebra viața și a onora amintirea celor care au părăsit această lume. Alegeți-o pentru a face un ultim adio cu onoare și respect.

CO-01

Referinte specifice

MPN
CO-01