search

Coroana Funerara crizantema si trandafiri rosii

449,00 lei
cu TVA

Continut (marime normala) :

 

 - 10 x Trandafiri rosii premium

 - 50 x Crizantema alba

 - suport special coroana

 - verdeata

 - accesorii

Dimensiuni aproximative (marime normala) :

 Lungime : 110 cm

 Latime : 70-75 cm

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Dimensiune
Cantitate

 

Plata cu cardul 100% securizata

  Livrare Rapida si Gratuita in Bucuresti si Ilfov

(Livrare in 3-4 H)

 

Produs neconform - returnam contravaloarea 100%

Coroana Funerară "Trandafiri și Crizanteme" - Un Omagiu Remarcabil în Onoarea Celor Plecați

În momentele dificile ale vieții, când suntem nevoiți să ne luăm rămas bun de la cei dragi, expresia compasiunii și respectului devine o necesitate. Coroana funerară "Trandafiri și Crizanteme" este o alegere remarcabilă pentru a aduce un omagiu demn și memorabil celor care au părăsit această lume. Această coroană bogată în simboluri și culori este disponibilă pentru livrare atât în București, cât și în județul Ilfov, oferindu-vă posibilitatea de a exprima profundele voastre sentimente.

Designul Elegant al Coroanei

Coroana "Trandafiri și Crizanteme" impresionează prin designul său elegant și simbolic. Aceasta adună într-un aranjament armonios trandafiri roșii, flori de crizantemă albe și verzi proaspete. Trandafirii, cunoscuți pentru simbolul lor al iubirii, se îmbină perfect cu crizantemele, care reprezintă sinceritatea și respectul. Acest aranjament floristic nu este doar o simplă coroană, ci o expresie artistică a omagierii.

Calitate și Prospetime de Necontestat

Fiecare floare din coroana "Trandafiri și Crizanteme" este selecționată cu grijă pentru prospetime și frumusețe. Asigurăm că doar cele mai bune flori sunt folosite pentru a vă ajuta să vă exprimați sentimentele în mod corespunzător. Cu o grijă meticuloasă, fiecare floare este plasată cu atenție pentru a crea un aranjament care să transmită emoții profunde.

Livrare Promptă în București și Ilfov

Suntem bucuroși să vă informăm că coroana funerară "Trandafiri și Crizanteme" poate fi livrată cu promptitudine în București și în întreg județul Ilfov. Echipa noastră de livrare se angajează să asigure că coroana va ajunge la destinație în timp util și în stare perfectă. Ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate pentru ca dumneavoastră să puteți exprima respectul și dragostea în acele momente de durere.

Un Omagiu Memorabil

Coroana funerară "Trandafiri și Crizanteme" nu este doar un aranjament floral; este o manifestare a iubirii și a omagierii sincere. Alegeți această coroană pentru a face un omagiu memorabil și pentru a oferi un ultim adio cu onoare și iubire în memoria celor plecați.

CO-02