search

Coroana Funerara Garoafe cu Trandafiri

549,00 lei
cu TVA

Continut (marime normala) :

 - 30 x Trandafiri albi premium

 - 30 x Garoafe rosii

 - suport special coroana

 - verdeata

 - accesorii

Dimensiuni aproximative (marime normala) : 

 Lungime - 110 cm

 Latime - 75 cm

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Dimensiune
Cantitate

 

Plata cu cardul 100% securizata

  Livrare Rapida si Gratuita in Bucuresti si Ilfov

(Livrare in 3-4 H)

 

Produs neconform - returnam contravaloarea 100%

Coroana Funerară "Trandafiri și Garoafe" - Eleganță în Culori și Simboluri

În momentele de despărțire și durere, dorim să aducem un omagiu demn și plin de respect celor care au părăsit această lume. Coroana funerară "Trandafiri și Garoafe," disponibilă pentru livrare în București și Ilfov, este o alegere profundă și inspirată pentru a exprima compasiunea și respectul.

Armonia Culorilor și Simbolurilor

Această coroană funerară impresionează prin armonia culorilor și simbolurilor. Realizată din trandafiri roșii și garoafe albe, acest aranjament floral aduce o combinație perfectă de simboluri și culori. Trandafirii, cunoscuți pentru reprezentarea iubirii și pasiunii, se îmbină perfect cu garoafele albe, semnificând puritatea și respectul. Acest aranjament nu este doar o coroană, ci o expresie artistică a omagierii.

Calitate și Atentie la Detaliu

Suntem dedicați să oferim numai cele mai proaspete și frumoase flori în coroana "Trandafiri și Garoafe." Fiecare floare este selectată cu grijă și aranjată meticulos pentru a crea un aspect elegant și armonios. Această atenție la detalii asigură că fiecare coroană este un omagiu deosebit și respectuos.

Livrare Promptă și Cu Sensibilitate

În momentele dificile, echipa noastră de livrare este aici pentru a vă asigura că coroana "Trandafiri și Garoafe" ajunge la destinație în timp util și în stare perfectă. Cu sensibilitate și profesionalism, ne angajăm să vă oferim servicii de înaltă calitate pentru ca omagierea să fie demnă și fără griji.

Un Omagiu Cu Profundă Semnificație

Coroana funerară "Trandafiri și Garoafe" este o expresie profundă a compasiunii și dragostei în momente de durere. Alegând această coroană, vă exprimați sentimentele într-un mod elegant și sincer. Este un omagiu potrivit pentru a celebra viața și a onora amintirea celor care au părăsit această lume. Cu simboluri puternice și culori vibrante, această coroană aduce un tribut memorabil și cuvinte sincere de adio. Alegeți-o pentru a face un ultim adio cu onoare și respect.

CO-03